Samlede verker. Bd. 8

Samlede verker. Bd. 8 - Platon | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Platon
DIMENSJON
8,69 MB
FILNAVN
Samlede verker. Bd. 8.pdf
ISBN
9937986491447

BESKRIVELSE

Bind 8 inneholder Minos og Lovene. Minos er en dialog mellom Sokrates og en venn som ikke blir navngitt. Den åpner med at vennen spør Sokrates "Lov - hva er det?" Målet med samtalen er å komme fram til en definisjon av det begrepet det spørres etter, uten at det helt lykkes. Lovene er en dialog mellom tre eldre menn. Diskusjonen går på hvordan samfunnet skal formes, fra det store, altovergripende mål for menneskenes samliv og helt ned til hverdagslivets mange praktiske spørsmål.

8 - konerne ved vandposten" av Knut Hamsun - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Forfatter.

PETER WESSEL ZAPFFE var en norsk filosof og fjellklatrer. Nå foreligger endelig hans originale samlede verker på ny - i ny drakt og med oppusset layout.

RELATERTE BØKER