Vippepunktet

Vippepunktet - Malcolm Gladwell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malcolm Gladwell
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
Vippepunktet.pdf
ISBN
6561212735013

BESKRIVELSE

Vippepunktet - eller The Tipping Point som originalen het - er Malcolm Gladwells sensasjonelle gjennombruddsbok om det magiske øyeblikket når en idé, en trend eller en sosial adferd tar fyr og sprer seg som ild i tørt gress. Slik en mann med influensa kan skape en epidemi, kan et dytt i riktig retning til rett tid av og til løfte et produkt fra ingenting til allemannseie. Hvorfor og hvordan går fenomener fra å være utenkelige til å bli selvsagte? Ikke noe tema er for lite og ubetydelig til å gi svar på store spørsmål når Gladwell gyver løs på det, med like deler fortellerkunst og vitebegjær.Gladwells berømte bestselger utforsker og forklarer vippepunktet som fenomen. Boken har allerede forandret hvordan vi tenker omkring hvordan ideer og sosiale vaner sprer seg i vårt moderne kommunikasjonssamfunn. Denne norske utgaven baserer seg på en redigert og utvidet versjon med et nyskrevet forord av forfatteren.Les utdrag fra boken:

Og kanskje, kanskje gir det klimasaken den nødvendige dytt. Del artikkel. Australia på vippepunktet Vi reiste for å finne ut.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788275476409 fpress.no ... null null Vippepunktet inntreffer når så store områder av regnskogen er ødelagt at skogen ikke klarer å opprettholde seg selv og den kollapser og går over til en permanent, tørrere tilstand.

RELATERTE BØKER