Dagbok fra Guantánamo

Dagbok fra Guantánamo - Mohamedou Ould Slahi | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mohamedou Ould Slahi
DIMENSJON
12,13 MB
FILNAVN
Dagbok fra Guantánamo.pdf
ISBN
8700065902798

BESKRIVELSE

Dagbok fra Guantánamo den første og eneste dagboken fra en nåværende fange i den beryktede Guantánamo-leiren.Forfatteren forsøker å nøste opp livet fra tiden før han havnet i amerikansk fangenskap, fra avhørene og forflytningene som ledet fram til leiren, og fra hverdagen som fange i Guantánamo. Slahis dagbok er en dypt personlig selvbiografi - skremmende, mørk, humoristisk, og overraskende taktfull.

RUNDT KLOKKA 16.00 begynte transporten til flyplassen. På det tidspunktet var jeg en «levende død».

Torturen han har blitt utsatt for er beskrevet i detalj både i dagboka og i offisielle dokumenter fra CIA. Redaktør Larry Siems forteller om Dagbok fra Guantanamo og Mohamedou Ould Slahi som lever der. Et skremmende, mørkt, humoristisk, og overraskende taktfullt dokument om livet i den beryktede ... Dagbok fra Guantánamo den første og eneste dagboken fra en nåværende fange i den beryktede Guantánamo-leiren.

RELATERTE BØKER