Min mor har en saks i ryggen

Min mor har en saks i ryggen - Unni Lindell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
3,42 MB
FILNAVN
Min mor har en saks i ryggen.pdf
ISBN
5317413227736

BESKRIVELSE

19 underholdende krimnoveller. Det spennes tråder mellom vanlige mennesker i hverdagslige miljøer, men den tilsynelatende harmonien glir fort over i en underliggende uhygge. Og alt bygger seg opp mot klimaks! Noen historier vil kanskje sjokkere deg!

I denne lydboken får du høre Unni Lindells beste krimnoveller. Vi møter vanlige mennesker i hverdagslige miljøer, men den tilsynelatende harmonien glir fort over i en underliggende uhygge. I "Min mor har en saks i ryggen" finner du Unni Lindells beste krimnoveller.

Vi møter vanlige mennesker i hverdagslige miljøer, men den tilsynelatende harmonien glir fort over i en underliggende uhygge. Kjøp Min mor har en saks i ryggen fra Bokklubber Unni Lindells beste krimnoveller lest av to av våre beste innlesere, Gisken Armand og Dennis Storhøi. I denne lydboken får du høre Unni Lindells beste krimnoveller.

RELATERTE BØKER