Tre ønsker

Tre ønsker - Liane Moriarty | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liane Moriarty
DIMENSJON
3,66 MB
FILNAVN
Tre ønsker.pdf
ISBN
3005077972771

BESKRIVELSE

En varm og sprudlende historie om søskenkjærlighet og vennskap.I denne absurde og morsomme romanen til Liane Moriarty følger vi Kettle-trillingene gjennom deres 33. leveår, et år preget av søskensjalusi, drama og hvor frustrerende det kan være å alltid være del av en trio. Lyn er den suksessfulle karrierekvinnen, fanget i en hverdag hvor alt er nøye planlagt og satt inn i to do-lister. Cat, som prøver å få barn, har nettopp oppdaget en grufull hemmelighet om ekteskapet sitt og befinner seg i en helt ny tilværelse. Bohemen Gemma, som vanligvis avslutter et forhold når det har gått 6 måneder, og som ikke har et eget sted å bo, er muligens endelig klar for den virkelige kjærligheten? Absolutt alt går feil den kvelden de skal feire 33 årsdagen på en fancy sjømatsrestaurant. Hemmeligheter avsløres, og middagen som skulle være en hyggelig feiring ender med en høylytt krangel og en tur på akuttmottaket!

Foto: Karl Andreas Kjelstrup. Eieren av gamle Ullevål kino på John Colletts plass i Vestgrensa 2 gjør et nytt forsøk på å få regulert bygget. Etter at Veslefrikk har tjent i tre år for tre skilling, begir han seg i vei fra lensmannsgården.

SSB tror på lav rente og økte boligpriser. BNP for Fastlands-Norge falt med 11,3 prosent fra februar til april.

RELATERTE BØKER