Brennemerket

Brennemerket - Eystein Hanssen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eystein Hanssen
DIMENSJON
5,90 MB
FILNAVN
Brennemerket.pdf
ISBN
5969021982006

BESKRIVELSE

Brennemerket av Eystein Hanssen er en hardtslående politiaction fra Oslo og Bangkok.Morens gamle demoner trekker Elisabeth Sunee Rathke (Elli) mot et drapsmysterium i Bangkoks blodhete underverden. Snart skjønner Elli at hun selv er like forbundet med saken som moren. Sammen med Jan Nereng og den lokale politimannen Tep Wattana går hun løs på sin mest kontroversielle etterforskning til nå. Bangkok er ikke et sted man følger reglene. Det er et sted man overlever. Det vet også Ellis motstander, som vil ha henne av dage. Men hvem er han? Og hvem er venn og hvem er fiende blant lokale politifolk og eksilnordmenn? Femte bok om politietterforskeren Elli er en hardtslående politiaction fra Oslo og Bangkok.Les utdrag fra boka

Serie: Elli Rathke 5. Bla i boka Morens gamle demoner trekker Elisabeth Sunee Rathke (Elli) mot et drapsmysterium i Bangkoks blodhete underverden.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Brennemerket av Eystein Hanssen (ISBN 9788202481131) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER