En flik av Hellas

En flik av Hellas - Arve Torkelsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arve Torkelsen
DIMENSJON
10,59 MB
FILNAVN
En flik av Hellas.pdf
ISBN
4047807846308

BESKRIVELSE

Boken gir en skildring av Hellas litt utenom de mest populære turistmålene, fra nord- og sentral-Hellas via Peloponnes og den lille øya Gavdos, Europas sørligste punkt. Forfatteren tar oss blant annet med til Hotel Belle Helene, kjendishotellet i Mykene, gamlebyen Rethymno på Kreta og halvøya Mani på Pelopennes, kjent for blodhevn og æresdrap.

Bestill ferien nå - bestem deg senere! Vi vil at du skal glede deg til din neste reise - derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Hellas (gresk: Ελλάδα (Elláda) eller Ἑλλάς (Ellás)), offisielt Den hellenske republikk, er en republikk i Sørøst-Europa på den sørlige enden av Balkan.Landet grenser til Albania, Nord-Makedonia og Bulgaria i nord, Tyrkia i nordøst, Egeerhavet i øst, det joniske hav i vest, og Middelhavet i sør. Hellas består foruten fastlandet av over 2000 øyer og har dermed verdens 12 ... "En flik av Hellas" av Arve Torkelsen - Se omtaler, sitater og terningkast.

mars 1883 greg. i Heraklion, Kreta, død 26.

RELATERTE BØKER