Hjem

Hjem - Harlan Coben | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Hjem.pdf
ISBN
9096985510418

BESKRIVELSE

Den populære helten Myron Bolitar er tilbake i en forrykende thriller. For ti år siden ble to gutter kidnappet. Hva om kun den ene vender hjem? I ti år har familiene levd i uvisshet. Nå tror Myron Bolitar og vennen Win at de har klart å spore opp den ene av guttene, Patrick, som nå er 16 år gammel. Men hva skjedde for ti år siden? Og hvor har gutten vært i alle disse årene? Tankene deres går umiddelbart til den andre gutten, Rhys, som er sønnen til Wins søskenbarn. De vet at de ikke har råd til å gjøre noen feiltrinn, for da kan en eller begge guttene forsvinne igjen. Denne gangen for godt."Coben leker som vanlig med leserens forventninger. Både gamle fans og nykommere vil kose seg."--Associated Press"Å lese Cobens fantastiske thriller Hjem er som et gjensyn med en god venn. Hjem har alt. - Providence Journal

Gratis levering med isbilen. Se udvalget her. SPAR og EUROSPAR har 299 butikker i hele landet! På spar.no kan du se alle våre knalltilbud og la deg inspirere av over 600 oppskrifter! Trumf er et fordelsprogram som ble lansert i 1997 og som er eid av NorgesGruppen.

Med bil tar det ca. 45 minutter å kjøre til Oslo sentrum og 30 minutter til Gardermoen. Rå kajakkpriser! Europas ledende kajakkprodusent! Norges mest kjøpte kajakk - 8 år på rad! Fredrikstad og Stavanger Vogner til salgs.

RELATERTE BØKER