Lensmannens datter

Lensmannens datter - Jeanette Semb | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeanette Semb
DIMENSJON
8,80 MB
FILNAVN
Lensmannens datter.pdf
ISBN
5103039474153

BESKRIVELSE

Jenny er fra seg av bekymring da Hans Olav ikke kommer tilbake fra spasertur, og da de finner hansken hans på stien ved sjøen, går bekymringen over i panikk. Oda Jeger har sluppet ut fra asylet og må finne mening i den nye tilværelsen, nå som alle i familien hennes er døde. Ja, bortsett fra én - niesen Vera. Oda tar inn på Drøbak Strandhotell under falskt navn og holder en lav profil, i et forsøk på å knytte til seg den lille jenta.Ada stirret på de to som var på vei ned trappen. Selvsagt var det Oda. Det var Oda Jeger i egen person, mennesket som hadde fratatt henne et liv med førlighet. Og hun gikk der med Vera ved sin side, som om det var det mest naturlige i verden. Og Vera virket glad og fornøyd. Hva i all verden var dette? Ada tok seg til brystet, kjente hvordan det snørte seg sammen i halsen. Det ble plutselig vanskelig å puste.

I farten kom hun til å velte det lille drammeglasset, og den karvekrydrede væsken trakk straks inn i flatbrødbitene hun hadde smurt med smør. Fikk navn etter lensmannens datter. GAMMELDAGAN: Den var den gangen en moderne skute med stålskrog som rederiet fikk bygd i 1944.

Laddas ned direkt Fri frakt från 169 kr för privatpersoner. Beskrivning.

RELATERTE BØKER