Medie- og kommunikasjonsteori

Medie- og kommunikasjonsteori - Espen Ytreberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Ytreberg
DIMENSJON
10,12 MB
FILNAVN
Medie- og kommunikasjonsteori.pdf
ISBN
1025182561027

BESKRIVELSE

På et engasjerende og godt språk gir boka en innføring i og oversikt over sentrale begreper, teorier og teoretikere innenfor medie- og kommunikasjonsteori. Den dekker et bredt område i grenselandet mellom humaniora og samfunnsvitenskap, angloamerikansk og kontinental tenkning.Forfatteren tar utgangspunkt i framveksten av et «mediemettet» samfunn og viser hvordan forståelsen av kommunikasjon og av medier er tett forbundet. Denne andre utgaven er gjennomrevidert og faglig oppdatert. Boka henvender seg til studenter på bachelor-nivå på universiteter og høyskoler. Den er også skrevet slik at alle med interesse for kommunikasjonen og medienes grunnleggende sider vil ha stort utbytte av den.

Forfatteren tar utgangspunkt i at forståelsen av kommunikasjon og av medier er tett forbundet i et moderne 'mediemettet' samfunn. Medie- og informasjonskunnskap. ...

Boka er pent brukt, men har noen markeringer med blyant. Nypris: 253 kr Kjøp Medie- og kommunikasjonsteori fra Norske serier Boken gir en introduksjon til sentrale begreper, teorier og teoretikere innen medie- og kommunikasjonsteori.

RELATERTE BØKER