Mester i ledelse og markedsføring

Mester i ledelse og markedsføring - Tore Walter Ruud, Johs Totland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Walter Ruud, Johs Totland
DIMENSJON
3,29 MB
FILNAVN
Mester i ledelse og markedsføring.pdf
ISBN
6490079507196

BESKRIVELSE

Bøkene Mester i ledelse og markedsføring og Mester i økonomistyring dekker læreplanen for fellesfagene i mesterutdanningen. Det er et stort utvalg av «drilloppgaver» i begge bøkene. Ekstra tverrfaglige oppgaver og løsningsskisser til mange av oppgavene finnes på forfatterens nettsted.http://home.no.net/johst

Se flere bøker fra Tore Walter Ruud. Mesterbrev arbeider mye mot ulovlig bruk av mestertittel og mestermerket. I den forbindelse er det viktig at mestere følger opp sitt ansvar med hensyn til å knytte mestertittelen sin til riktig firma.

I den forbindelse er det viktig at mestere følger opp sitt ansvar med hensyn til å knytte mestertittelen sin til riktig firma. Reglene er nemlig slik at om et foretak skal kunne markedsføre seg som mesterbedrift er det påkrevd at en mester har knyttet mesterbrevet sitt til foretaket. Mester i ledelse og markedsføring (Heftet) av forfatter Tore Walter Ruud.

RELATERTE BØKER