Organisasjonsbilder

Organisasjonsbilder - Gareth Morgan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gareth Morgan
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
Organisasjonsbilder.pdf
ISBN
7460377998456

BESKRIVELSE

Dyktige problemløsere har evnen til å "lese" og forstå de ulike situasjonene de møter i sitt arbeid. De er åpne, fleksible og i stand til å analysere problemene ut fra mange og uvante synsvinkler. Gareth Morgans bok "Organisasjonsbilder" er skrevet ut fra overbevisningen om at denne kunsten kan læres. Han tar utgangspunkt i at organisasjoner er mange ting på en gang og at vi kan bruke ulike bilder eller metaforer som redskaper til å forstå dem. Dette kan sette oss på sporet av alternative og utradisjonelle løsninger.

Dette krever arbeidsmåter, metoder og kompetanse som er annerledes enn i konsumvaremarkedsføring. Kjennskap til kjøpsatferd, salgsplanlegging og selgerstyring er nøkkelo... 2 Morgan: Organisasjonsbilder Østebø ser organisering ut fra fire perspektiver; Oljedirektoratets oppgaver og styring, kompetanse, kultur og verdier og struktur.

Handlekurven er tom! Master i skoleledelse SKOLE6122 Ledelse og lederroller i skolen Aas, M. Ledelse av skoleutvikling.Oslo: Universitetesforlaget ( Kap 1, 2, 3 og 4) Emstad, A.B 2014 Skolevurdering.Et verktøy for ledelse, utvikling og læring i skolen. Man kan anlegge mange ulike perspektiver for å forstå skolen som organisasjon.

RELATERTE BØKER