Småkryp

Småkryp lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
Småkryp.pdf
ISBN
2631031581470

BESKRIVELSE

Vi hører ofte lydene, men hvordan ser egentlig en flue eller en mygg ut på nært hold. Her er en forstørret nærstudie av insekter og dyr. Innhold: Spissmus, humle, flue, mygg, øyenstikker og gresshoppe.

De kommer inn med veden, i pelsen på husdyret, med frukten, melet eller nøttene. Eller de trives med å gnage på treverket eller klærne, og koser seg hvis du har en fuktskade. Denne gangen skal det handle om småkryp (med mer!).

Da bør du få tilbud fra flere aktører, be om at firmaene inspiserer eiendommen din, få skriftlig forslag til tiltaksplan, forsikre deg om at skadedyrfirmaet er godkjent og skrive en passende kontrakt med firmaet du velger. Insekter og andre småkryp Dette trikset bruker humlene for å tvinge plantene i tidlig blomst. Lenge har forskerne vært bekymret for humlens framtid. Småkryp er 7 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 5 konsonanter.

RELATERTE BØKER