Tre ønsker

Tre ønsker - Liane Moriarty | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liane Moriarty
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Tre ønsker.pdf
ISBN
4250839844683

BESKRIVELSE

En varm og sprudlende historie om søskenkjærlighet og vennskap.I denne absurde og morsomme romanen til Liane Moriarty følger vi Kettle-trillingene gjennom deres 33. leveår, et år preget av søskensjalusi, drama og hvor frustrerende det kan være å alltid være del av en trio. Lyn er den suksessfulle karrierekvinnen, fanget i en hverdag hvor alt er nøye planlagt og satt inn i to do-lister. Cat, som prøver å få barn, har nettopp oppdaget en grufull hemmelighet om ekteskapet sitt og befinner seg i en helt ny tilværelse. Bohemen Gemma, som vanligvis avslutter et forhold når det har gått 6 måneder, og som ikke har et eget sted å bo, er muligens endelig klar for den virkelige kjærligheten? Absolutt alt går feil den kvelden de skal feire 33 årsdagen på en fancy sjømatsrestaurant. Hemmeligheter avsløres, og middagen som skulle være en hyggelig feiring ender med en høylytt krangel og en tur på akuttmottaket!

10.00-12.00. Arrangementet er gratis, og vi håper at så mange som mulig av dere vil delta! Mer informasjon om program, gjennomføring og påmelding kommer på arrangementet på Facebook og på nettsiden, så følg med videre! Hilsen Skog & Tre.

Over en tredel av dem som faktisk jobber etter de er 67 og før de er 74, er selvstendig ... Oppfyller tre ønsker på én gang Rotel T-14 er mye mer enn en radio, den er også en avansert nettverkspiller. Praktisk radiomottaker med FM, nettradio, DAB+ radio, og nettverksstrømming fra de fleste strømmetjenester integrert med Play-Fi. En varm og sprudlende historie om søskenkjærlighet og vennskap.I denne absurde og morsomme romanen til Liane Moriarty følger vi Kettle-trillingene gjennom deres 33.

RELATERTE BØKER