Troløs

Troløs - Annikki Øvergård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
10,75 MB
FILNAVN
Troløs.pdf
ISBN
5630622590346

BESKRIVELSE

Anna forsøker å glede seg over gjensynet med sønnen Thore, og med Johan. Men samtidig er ikke alt som det skal være, og minnene fra reisen med Søren lar henne ikke i fred. I avishuset opplever Johan at søsteren til Hjørdis, Jenny, blir stadig mer nærgående. Hun legger ikke skjul på at hun vil mer enn bare ha et kollegialt forhold til Johan. - Nå vil jeg høre alt om reisen til Trondhjem, sa Hjørdis og skjenket kaffe til dem. - Sett deg og fortell, så jeg får høre. Jeg sitter jo bare her, mens du farter land og strand rundt. Jeg er ikke så rent lite misunnelig, skal du vite! Anna måtte bruke noen sekunder på å få orden på ansiktet, før hun kunne gå og sette seg sammen med Hjørdis. Hva er det å fortelle? tenkte hun, og våget ikke å se Hjørdis i øynene. Hva husket hun egentlig fra oppholdet?

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202647247 Finn synonymer til troløs og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett. Det Norske Akademis ordbok GOLSFJELLET: Mobiltelefonen er en troløs venn i fjellet.

Et kjærlighetsforhold fører til skilsmisse og omsorgstvist om et barn. Den aldrende Bergman sitter og skriver i sitt hus ved havet og begynner å ... Directed by Liv Ullmann.

RELATERTE BØKER