Tysk grammatikk

Tysk grammatikk - Håvard Reiten | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håvard Reiten
DIMENSJON
10,41 MB
FILNAVN
Tysk grammatikk.pdf
ISBN
7214199635239

BESKRIVELSE

Nye grammatikktermer er introdusert i 4.-utgaven, den språklige framstillingen er modernisert, og noen av eksemplene er byttet ut. Bak i boka finner du forklaring av en del grammatiske ord og uttrykk og et ord- og saksregister med sidehenvisninger. Delikat layout i fire farger gjør grammatikken innbydende og lett å orientere seg i. Håvard Reitens Tysk grammatikk er den grundigste grammatikken av sitt slag utgitt i Norge. Øvinger i tysk grammatikk foreligger i ny utgave høsten 2015.

Vi sier at de står i forskjellig kasus. Tysk har fire slike kasus: nominativ, akkusativ, genitiv og dativ.

For å finne ut om et ord er substantiv, kan du sette en, ei eller et foran: en mann, en/ei jakke og et hus. På tysk får alle substantiv stor bokstav, selv ... Tysk grammatikk er ikke særlig enkel, spesielt ikke bøyingen av tyske verb.

RELATERTE BØKER