Blodleie

Blodleie - Johan Theorin | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Theorin
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
Blodleie.pdf
ISBN
3596291529210

BESKRIVELSE

er tredje frittstående bok i Johan Theorins prisbelønte serie på fire kriminalromaner fra Öland - én for hver årstid. Skumringstimen var høstboken, Nattefokk var lagt til vinteren.Handlingen i Blodleie foregår om våren. For i påsken, når snøen smelter, får flere av husene på Öland nye beboere. Men naboskapet fungerer ikke alltid som forventet. Sjalusi og mistenksomhet begynner å spire innenfor husveggene. Denne våren kommer livet til flere personer til å forandres for alltid. For historier fra fortiden, som blant annet innbefatter lokale pornogründere og folketro, dukker opp igjen og innhenter de nålevende.Johan Theorin har høstet en rekke utmerkelser for bøkene sine, bl.a. ble Nattefokk tildelt Glassnøkkelen for nordiske krimroman. Skumringstimen mottok Svenska Deckarakademins pris for beste krimdebut i 2007 og The CWA John Creasey (New Blood) Dagger 2009. Bøkene hans utgis i over 20 land."En fascinerende bok, som holder på leserens oppmerksomhet til siste side."Kurt Hanssen, Dagbladet

Handlingen i Blodleie foregår om våren. For i påsken, når snøen smelter, får flere av husene på Öland nye … "Blodleie" er en fortelling om konflikter mellom gammelt og nytt, mellom øyboere og fastlendinger, mellom tradisjoner og turisme, og om hvordan en nesten glemt folketro bryter inn i det moderne samfunnet.

Handlingen i Blodleie foregår om våren. For i påsken, når snøen smelter, får flere av husene på Öland nye beboere. Kjøp 'Blodleie' av Johan Theorin fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER