Den største gaven

Den største gaven - Karen Swan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Swan
DIMENSJON
12,13 MB
FILNAVN
Den største gaven.pdf
ISBN
5809830693620

BESKRIVELSE

Den sky og hemmelighetsfulle Laura har skapt seg et rolig liv med kjæreste, hund og et lite smykkeverksted ved vannet. Her vil hun glemme vonde minner fra fortiden, leve enkelt og tilbaketrukket. En desemberdag tar den velstående Robert Blake kontakt. Han er på jakt etter en helt spesiell gave til sin like spesielle kone Cat. Han vil at Laura skal lage et smykke med små symboler formet etter de sju viktigste menneskene i Cats liv, og han har ett krav: Laura må møte og intervjue dem alle. Hjerter åpner seg og hemmeligheter avsløres. Laura blir oppslukt av både den fantastiske, gåtefulle Cat, hennes ekstravagante venner og elskere, og deres berusende luksuriøse liv. Hun vurderer sine valg med nye øyne, for mens hun gransker Cats liv blir minner fra hennes egen fortid nådeløst vekket til live. Dramatisk og frodig historie, full av intriger, overraskelser, romantikk og hemmeligheter.

Oljeselskapet Philips ringer Industridepartementets nyopprettede oljekontor med tre medarbeidere. Bare én flittig byråkrat sitter igjen på lille julaften.

Det å tenke over disse faktorene kan hjelpe oss til å sette større pris på løsepengen - Guds største gave. Den er Guds største gave til menneskene. I dette kapitlet skal vi lære om denne gaven - det at Jehova sendte sin Sønn, Jesus Kristus, til jorden som en løsepenge for at vi skal kunne få leve evig.

RELATERTE BØKER