Fordi det er verdt det; kvinners vei mot toppen av næringslivet

Fordi det er verdt det; kvinners vei mot toppen av næringslivet - Lilla Sølhusvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lilla Sølhusvik
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
Fordi det er verdt det; kvinners vei mot toppen av næringslivet.pdf
ISBN
5438198030471

BESKRIVELSE

Mens andre områder av samfunnslivet etter hvert har noenlunde jevn kjønnsfordeling, er det fremdeles bare en håndfull kvinnelige toppledere i næringslivet. I denne boka presenterer den profilerte NRK-journalisten Lilla Sølhusvik åtte av de fremste. Hun drøfter samtidig hva det kan skyldes at det er så få av dem, og hvilke særlige utfordringer det byr på å lede store konserner og samtidig ofte måtte forholde seg til et usynlig glasstak.

Ein av næringslivstoppane som vert presentert ... Berit Svendsen, bedriftsleder, tidl konserndirektør Telenor, bidragsyter til «Fordi det er verdt det. Kvinners vei mot toppen av næringslivet» Asle Toje, statsviter, kommentator, forfatter og medlem i Nobelkomiteen og tidligere forskningsdirektør i Nobelkomiteen; Klaus Mohn, rektor UiS, prof.

- Jeg har skrevet portretter av åtte kvinner i toppstillinger og har med seks råd for å komme dit, sier Sølhusvik. Til daglig er hun journalist og programleder i Politisk Kvarter i NRK P2. Kjøp Fordi det er verdt det fra Tanum Mens andre områder av samfunnslivet etter hvert har noenlunde jevn kjønnsfordeling, er det fremdeles bare en håndfull kvinnelige toppledere i næringslivet.

RELATERTE BØKER