Hårstyling

Hårstyling - Rubi Jones | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rubi Jones
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Hårstyling.pdf
ISBN
4408745082987

BESKRIVELSE

Finest på håret - din guide til å style håret med alt fra glamlook og topper til bohemsk lugg og romantiske fletter!Mer enn 40 vakre, kule og lett-å-få-til frisyrer - for hverdagen og spesielle anledninger - fra hårstylist Rubi Jones. Lær å lage alt fra freshe hestehaler og skyhøye topper til havfruefletter, flettet bohemsk lugg og glamkrøller à la 1940-tallet. I boken får du nøyaktige trinn-for-trinn-veiledninger og massevis av tips og triks fra eksperten. Nå er det ingen grunn til å ikke se fin ut på håret - og ha det litt gøy samtidig!

I denne kategorien har vi samlet alternative produkter, som f.eks. gelé, mousse eller hårspray som gir frisyren en annerledes tekstur og finish. Hårstyling.

gelé, mousse eller hårspray som gir frisyren en annerledes tekstur og finish. Hårstyling. SALG 70%.

RELATERTE BØKER