Hekser og healere

Hekser og healere - Geir Uldal, Geir Winje | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Uldal, Geir Winje
DIMENSJON
7,52 MB
FILNAVN
Hekser og healere.pdf
ISBN
4599621861644

BESKRIVELSE

I denne boka presenteres nye religiøse og spirituelle strømninger som gjør seg gjeldende i Norge. Sentralt er alternativbevegelsen (New Age) og neopaganismen, herunder «heksereligionen» wicca. De to forfatterne har sammen med andre bidragsytere sørget for at boka har en klar faglig profil, samtidig som den setter ord på noen av de religiøse og åndelige erfaringene som gjøres i vår tid. Forfatterne beskriver og forklarer strømningene framfor å vurdere dem.Boka er delt i tre deler og inneholder blant annet: Historisk oversikt - spiritisme, teosofi, Det Gylne Daggry, antroposofi, Aleister Crowley, moderne satanisme, UFO-religiøsitet, nye konstruerte religioner og kaosmagi Alternativbevegelsen med vekt på tarotkortene, Alternativt Nettverk, ArunA, ILIANA og Holistisk Forbund Neopaganismen eller nyhedendommen - særlig moderne åsatro, wicca, gudinnebevegelsen og neosjamanismen Hekser og healere er i første rekke skrevet for studenter ved høgskoler og universiteter, men henvender seg også til andre lesere med interesse for moderne religiøsitet.

Pris kr 199. Se flere bøker fra Niels Christian Geelmuyden. Heksekunst og religion.

De to forfatterne har sammen med andre bidragsytere sørget for at boka har en klar faglig profil, samtidig som den setter ord på noen av de religiøse og ... artikler og boka Fra bønn til magi (1999) om moderne religiøsitet. Han har også utgitt bøker og artikler om religion og kunst og religion og IKT.

RELATERTE BØKER