Historien om Europa 2

Historien om Europa 2 - Karsten Alnæs | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karsten Alnæs
DIMENSJON
10,35 MB
FILNAVN
Historien om Europa 2.pdf
ISBN
3031641301288

BESKRIVELSE

I dette andre bindet av Historien om Europa, Besettelse, forteller Karsten Alnæs om tiden fra 1600 til 1800. Fortellingen starter i den europeiske utpost Vardø på 1730-tallet før leseren tas med til tredveårskrigens Tyskland, Solkongens Frankrike og puritanismens England. Bare for å nevne noe.«Henrivende historielokomotiv . Karsten Alnæs er på sett og vis vår tids Carl Gustav Grimberg. Herrene har det til felles at de skriver levende for folk flest ved å hente inn historiens mennesker, det kan være vanlige mennesker eller franske kardinaler med lumske planer, filosofer, kunstnere og mange andre.»Bjarte Botnen, Vårt Land«. Alnæs holder bra på leseren sin, fordi han er flink til å fortelle historier.»Ola By Rise, Adresseavisen«. han overbeviser igjen som forteller og formidler.»Per Egil Hegge, Aftenposten«Verket vil rage i framtidige litteraturhistorier som en gigantisk kraftpresentasjon .»Espen Søbye, Dagbladet

Men, i hvert fall: Vi vil forsøke å gi en bakgrunn ut fra historien. Jødehatets historie i arabiske land før 1948 Under slaget om Berlin gjorde nazityske tropper et desperat, men fånyttes forsøk på å stanse en sovjetrussisk angrepshær på 2,5 millioner mann.

utgave Bokmål ISBN/EAN: 9788205326422. Forfattere Om Gyldendal Presse Kundeservice.

RELATERTE BØKER