Iran våkner

Iran våkner - Shirin Ebadi | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shirin Ebadi
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Iran våkner.pdf
ISBN
6083854724170

BESKRIVELSE

En sterk beretning om Nobelprisvinnerens liv og virke i Iran - en historie om mot, kamp og håpDette er en selvbiografi om kamp, revolusjon og håp. Gjennom sitt enestående virke som advokat, skribent, aktivist og opposisjonell har Shirin Ebadi stått sterkt og klart frem for sitt hjemland Iran. Som en glødende forkjemper for menneskerettighetene og som vinner av Nobels fredspris i 2003, har Ebadi gitt både Iran og verden forøvrig grunn til å håp om en bedre fremtid.Ebadi forteller om sin oppvekst i en beskjeden familie i Teheran, sin utdannelse og sin karriere som jurist. Hennes beretning forteller om en hengiven datter, ektefelle og mor, en jordnær kvinne, som har holdt ut fengsling, drap og familiens ydmykelse for drømmen om et bedre Iran.OVERSATT AV CARSTEN CARLSEN

Oljeprisen går i været etter at en ledende iransk general ble drept i Bagdad, ... Vi våkner opp til en mindre trygg verden enn for bare timer siden, skriver Axitrader-strateg Stephen Innes i et notat gjengitt av Marketwatch. Forholdet mellom Iran og Vesten er nå svært anspent, og USA, Tyskland, Frankrike og Storbritannia mener landet står bak angrepet mot to saudiarabiske oljeanlegg 14.

Gjennom sitt enestående virke som advokat, skribent, aktivist og opposisjonell har Shirin Ebadi stått sterkt og klart frem for sitt hjemland Iran. Dette er en selvbiografi om kamp, revolusjon og håp. Gjennom sitt enestående virke som advokat, skribent, aktivist og opposisjonell har Shirin Ebadi stått ... Iran våkner (Iran awakening)av Shirin Ebadi Du ska ikkje meste håpet Det e dett Kjøp Iran våkner fra Bokklubber En sterk beretning om Nobelprisvinnerens liv og virke i Iran - en historie om mot, kamp og håp Dette er en selvbiografi om kamp, revolusjon og håp.

RELATERTE BØKER