Kriminell

Kriminell - Eirik Husby Sæther | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Husby Sæther
DIMENSJON
6,85 MB
FILNAVN
Kriminell.pdf
ISBN
2046584313120

BESKRIVELSE

William er tidligere rusmisbruker. Når han blir pappa, vil han bli helt ved å infiltrere gjengmiljøet. Broren Mikael er politi og blir kildefører for å beskytte ham. I Oslo er det krig mellom gjengene. De stikker hverandre ned med kniv. Så byttes kniven ut med pistolen. William kan stanse drapene. Men han er blitt altfor involvert. Synnøve passer sønnen og huset til William. Hun er den perfekte mor. Helt til hun får et epileptisk anfall. Blodprøven har spor av amfetamin. Barnevernet gir sønnen til Mikael, siden også William sliter. Synnøve tror at Mikael vil ta sønnen hennes. Hun er villig til ofre både Mikael og William for å beholde gutten.

Han regner med at dommen vil få store konsekvenser for andre. - Vi bor i et land der det er likhet for loven og ... kriminell lågalder minstealder (14 år) for straff; alder (16 år) ein person må ha nådd for at seksuell omgang med han el.

Hva er forskjellen på å være kriminell og bare "litt bad"? Hvorfor havner noen på feil side av loven, og har egentlig loven alltid rett? Abiel, Mikkel og Aon tar praten og tester både hvem av dem som ville vært den beste tyven og best som politi. (1:7) Unngå å bli syk av mat og drikke om sommeren.

RELATERTE BØKER