Kursk; katastrofe på dypet

Kursk; katastrofe på dypet - Robert Moore | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Moore
DIMENSJON
5,46 MB
FILNAVN
Kursk; katastrofe på dypet.pdf
ISBN
5539503894576

BESKRIVELSE

En augustmorgen i 2000 registrerer seismologer verden over to svært kraftige eksplosjoner i Barentshavet. Den russiske marines stolthet, atomubåten Kursk, synker til bunns i det grunne farvannet like øst for Murmansk. Om bord befinner det seg 118 sjøfolk. Først to dager senere blir saken belyst internasjonalt, og tragedien utfolder seg fra time til time i mediene. I Norge sitter en hel befolkning foran TV-skjermene idet det blir kjent at det finnes overlevende om bord i ubåten. 23 sjøfolk er i ferd med å slippe opp for oksygen på havbunnen. Kan de reddes?

Det førte også til en forståelse for at man ikke kan sende ut ubåtmannskap uten å ha et velprøvd system for å evakuere et dem i nød, sier Frekhaug i dag. Kursk katastrofe på dypet. Moore, Robert.

- Jeg tror ulykken var en viktig pådriver som ledet fram til et redningssystem som flere Nato-land samarbeider om. Det førte også til en forståelse for at man ikke kan sende ut ubåtmannskap uten å ha et velprøvd system for å evakuere et dem i nød, sier Frekhaug i dag. Kursk katastrofe på dypet.

RELATERTE BØKER