Litteratur for barn og unge 2001

Litteratur for barn og unge 2001 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,79 MB
FILNAVN
Litteratur for barn og unge 2001.pdf
ISBN
8920038495779

BESKRIVELSE

Årboka er eit forum for kritikk, forskning og formidling av bøker for barn og unge. Boka gir oversyn over viktige arrangementer og over viktige institusjonar i norsk og nordisk barnelitteraturforskning. Den inneheld statistikkar, prisar, bibliografiar og nyttige adresser. Boka er ei handbok for lærarar, studentar, bibliotekarar, kulturarbeidarar, litteraturskribentar og forfattarar, og for alle andre som arbeider med barne- og ungdomslitteratur. I 2001-utgåva er det formidling som er hovudtema. Bidragsytarane kjem frå Noreg, Danmark og Nederland.

En kunnskapsoversikt. Jens Christoffer Skogen, Otto R.

Fagformidling gjennom sakprosa blir også drøftet. Red: Per Olav Kaldestad og Karin Beate Vold Vårt nettbaserte studium i samtidslitteratur for barn og unge starter opp igjen høsten 2020, med søknadsfrist denne våren.

RELATERTE BØKER