100 år med Tour de France

100 år med Tour de France - Françoise Laget, Serge Laget, Gilles Montgermont, Philippe Cazaban | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Françoise Laget, Serge Laget, Gilles Montgermont, Philippe Cazaban
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
100 år med Tour de France.pdf
ISBN
8829331736649

BESKRIVELSE

Offisiell jubileumsbok for Tour de France! Tour de France er det største og mest glamorøse av alle sykkelritt! I denne boken finner du hundrevis av historier og statistikk: berømte lag og høye fjell om har bidratt til å gjøre Tour de France til en av de mest spennende og mest populære sportsbegivenheter i verden. Alt levende dokumentert med fantastiske actionfoto. Her kan du også lese om slagene om trøyene - den gule (ledertrøyen), den rødprikkede (klatretrøyen), den grønne (poengtrøyen), den hvite (ungdomstrøyen), den røde (Lanterne Rouge - siste rytter) og flere andre trøyer det har vært kjempet om siden touren startet i 1913. Boken vil i tillegg få et kapittel spesielt tilegnet de norske Tour de France-rytterne hvor de forteller om sine opplevelser i forbindelsen med touren. Boken oversettes av Håvard Solerød, redaktør for magasinet Procycling.

juli er det klart for den 106. utgaven av Tour de France! 50 år etter at den belgiske superhelten Eddie Merckx tok sin første av totalt fem sammenlagtseire i det prestisjetunge rittet, kommer årets ritt tilbake til den belgiske hovedstaden for å feire jubileumet. Jørgen V.

336 mil fördelat på 21 etapper mellan den 29 juni - 21 juli skall de tävlande klara av. Starten går i år på Korsika, Porto-Vecchio, en spektakulär invigning utlovas med bl.a.

RELATERTE BØKER