Diamantmysteriet

Diamantmysteriet - Martin Widmark | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Widmark
DIMENSJON
12,60 MB
FILNAVN
Diamantmysteriet.pdf
ISBN
3412390137121

BESKRIVELSE

Noen stjeler diamanter fra gullsmed Muhammed Karat. Det kan se ut som det er en av de ansatte i butikken. Er det Siv Leander som trenger penger?Eller er det Ture Modig, som egentlig skulle eid butikken? Eller kanskje Lollo Smitt - som liker dyre biler?Politiet i den lille byen Valleby har kjørt seg fast. Derfor får de unge detektivene Lasse og Maja oppdraget.Diamantmysteriet er den første boka i den lettleste spenningsserie om LasseMajas detektivbyrå. Bøkene er rikt illustrert med fine tegninger, og er midt i blinken for ferske krimelskere.Jacob, 9 år, om boken:"Veldig morsom, og jeg kunne prøve å finne ut hvem som var tyven selv." "Det var kjempekule tegninger."

Inngår i ditt medievalg. Legg til huskeliste.

Jacob, 9 år, om boken: "Veldig morsom, og jeg kunne prøve å finne ut hvem som var tyven selv." "Det var kjempekule tegninger. ... Diamantmysteriet (LasseMajas detektivbyrå #1) lydbok.

RELATERTE BØKER