Frisk og kronisk syk

Frisk og kronisk syk - Elin Fjerstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Fjerstad
DIMENSJON
12,3 MB
FILNAVN
Frisk og kronisk syk.pdf
ISBN
4641384213012

BESKRIVELSE

Hvordan oppleves det å ha en sykdom som aldri går over, og hvordan lever en best mulig med de utfordringene det innebærer? I denne boken rettes søkelyset mot de psykologiske aspektene ved kronisk somatisk sykdom. Gjennom eksempler fra mennesker med revmatiske sykdommer belyser forfatteren denne krevende balansekunsten; å være syk og frisk på samme tid. Forfatteren kombinerer en grundig gjennomgang av forskning med teoretiske bidrag fra blant annet utviklingspsykologi, helsepsykologi, positiv psykologi og kognitiv psykologi. Boken bidrar til å gjøre psykologisk teori anvendelig og tilbyr leseren konkrete verktøy til bruk i samtaler med både barn og voksne med kroniske sykdommer. Boken er skrevet for alle helsearbeidere som møter pasienter med kronisk sykdom, og for studenter innenfor helsefag som psykologi, medisin, sykepleie, ergoterapi og fysioterapi. Den som selv er kronisk syk, eller er pårørende, trenger den samme kunnskapen. For hvordan holde seg så frisk som mulig, og hva slags hjelp trenger en for å få det til?

men også av sterkt håp, gjerne håp om at noe skal skje som gjør at du likevel blir frisk. Erfaring og forskning viser at eksistensielle spørsmål er av stor betydning for alvorlig syke mennesker ... Kronisk syk og jobbsøker.

Bruk søknadsskjemaet for unntak fra arbeidsgiveransvar for sykepenger og følg veiledningen. Der ser du hva slags dokumentasjon du må legge ved søknaden. Tittelen, Frisk og kronisk syk, understreker at kronisk sykdom ikke må løsrives fra den friske personen som har sykdommen.

RELATERTE BØKER