Hei, jeg heter Norge!

Hei, jeg heter Norge! - Rolf Theil | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Theil
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Hei, jeg heter Norge!.pdf
ISBN
8848985636041

BESKRIVELSE

Dette er en nivåbasert bokserie på tre bøker. En norskopplæring for minoritettspråklige i den videregående skolen. - Bok 2 har som mål å innarbeide et ordtilfang som gir elevene bedre forutsetninger for å forstå ulike skolefag - fra matematikk og naturvitenskapelige fag til humanistiske og praktiske. Det blir i alle tre bøkene lagt stor vekt på at læremiddelet skal gi ei solid og mangfoldig innføring i norsk språk, kultur og historie. Til bøkene følger et gratis supplement i form av en nettressurs. Der kan elevene finne gloser, lesetekster, begrepsforklaringer, informasjonstekster, små filmsnutter, quiz og andre oppgaver.

Hun vet ikke noe om hva som skal skje videre. Hei, jeg heter Albus har flytta til mitt for-alltid hjem i Kongsvinger. Flere bilder i kommenarfeltene.

Leksjon 1. 1 Hva heter du? 2 Hyggelig å hilse på deg! 3 Hvor er de fra? 4 Spørreord; 5 Ordstilling; 6 Norge; 7 A, O eller Å? 8 Lytt og gjenta; 9 Du skriver - du sier; Leksjon 2 ... MeningerHei..

RELATERTE BØKER