Hyttequiz

Hyttequiz - Marit O. Bromark | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit O. Bromark
DIMENSJON
6,24 MB
FILNAVN
Hyttequiz.pdf
ISBN
7608928533478

BESKRIVELSE

Hyttequiz inneholder mer enn 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål til voksne og barn.Her finnes det spørsmål innen mange ulike kategorier, og det er noe for enhver smak.Boken har også en egen del om hytteliv med spørsmål om hyttetradisjoner, friluftsliv, brettspill, familiekos og alt annet man kan gjøre på hytta. Her kan du teste kunnskapene dine. Mye moro for hele familien med quiz på hytta!Frittstående bok i serien Hyttequiz.

Boken har også en egen del om hytteliv med spørsmål om hyttetradisjoner, friluftsliv, brettspill, familiekos og alt … Hyttequiz er den perfekte underholdning til hytteturer og late feriedager. LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Dersom hyttas Trivial Pursuit har sett sine bedre dager, kan du med Hyttequiz friske opp hukommelsen hos hyttefolket, og teste konkurranseinstinktet foran peisen eller i solveggen. Hyttequiz inneholder mer enn 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål til voksne og barn.

Her finnes det spørsmål innen ulike kategorier og for enhver smak. Boka har også en egen del om hytteliv med spørsmål om hyttetradisjoner, friluftsliv, brettspill, familiekos og alt annet man kan gjøre på hytta. Kjøp Hyttequiz fra CMS Denne boken er obligatorisk hyttelektyre.

RELATERTE BØKER