Lavflora

Lavflora - Hildur Krog, Haavard Østhagen, Tor Tønsberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hildur Krog, Haavard Østhagen, Tor Tønsberg
DIMENSJON
4,22 MB
FILNAVN
Lavflora.pdf
ISBN
7921695279461

BESKRIVELSE

Norge har en rik og variert busk- og bladflora, representert ved i alt 74 slekter og ca. 430 arter. Boken inneholder bestemmelsesnøkler og beskrivelser til disse slektene og artene. Økologi og utbredelse blir diskutert og kjemiske egenskaper oppsummert.

430 arter. Boken inneholder bestemmelsesnøkler og beskrivelser til disse slektene og artene.

430 arter. Boka inneholder bestemmelsesnøkler og beskrivelser til disse slektene og artene, sammen med mer enn 420 fotografieri svart/hvitt og 30 fargebilder. Lavherbariet ved NHM har lange tradisjoner i taksonomisk forskning, særlig på Nordens og Arktis' lavflora, blad- og busklav i Makaronesia og tropisk Afrika, og utvalgte skorpelavgrupper innen ordenen Lecanorales.

RELATERTE BØKER