Let og finn i jungelen

Let og finn i jungelen - Kirsteen Robson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsteen Robson
DIMENSJON
8,45 MB
FILNAVN
Let og finn i jungelen.pdf
ISBN
3992260712500

BESKRIVELSE

Det syder av liv i jungelen - aper, papegøyer, krokodiller, elefanter, tigere, insekter, planter ... Men klarer du å se alle sammen? På hvert av de fargerike, detaljerte oppslagene i stort format dynger dyrene deg ned med oppgaver. Du må finne frukter til en tiger som vil bli vegetarianer, hjelpe en maur som har forlagt håndvesken, finne et dovendyr uten møll rundt seg, og mye, mye mer.

Sprell i jungelen er et utviklingsverktøy for barnehager med språklig og kulturelt mangfold med fokusområdene samspill/lek/språk. Består av... Kjøp «Let og finn i jungelen - en myldrebok» av Kirsteen Robson til en god pris på ark.no.

Drømmen endte i Laos - hvor hun ble funnet mishandlet, drept og dumpet i jungelen. Let og finn i jungelen (Innbundet) av forfatter Kirsteen Robson. Barnebøker.

RELATERTE BØKER