Mekling

Mekling - Grethe Nordhelle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grethe Nordhelle
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
Mekling.pdf
ISBN
2028930165429

BESKRIVELSE

Konflikter er uunngåelige. Å lære seg profesjonelle måter å håndtere dem på kan være avgjørende for utfallet av konflikten. Denne boken gir grunnopplæring i konfliktforståelse og mekling. Mekling er en profesjonell kompetanse, der en tredjepart bistår partene. Mekling får stadig større gjennomslag og betydning, og profesjonelle meklere etterspørres på mange ulike områder. For å være gode meklere har vi behov for opplæring i konfliktforståelse og meklingsmetodikk. Denne boken henvender seg til dem som ønsker en grunnopplæring i konfliktforståelse og mekling, og også til praktiserende meklere som trenger påfyll i sin meklingshverdag.

Mekleren bestemmer ikke hvordan konflikten løses, men skal hjelpe partene til å bli enige om en løsning. Mekling kan derfor også defineres som assisterte forhandlinger.Rettssystemet har flere former for mekling, både i og utenfor domstolene, der målet ... Mekling er en offentlig ordning som tilbys ved samlivsbrudd.

Hensikten med mekling er at dere som foreldre skal komme frem til en avtale om foreldreansvar, samvær og hvor barnet skal bo fast. Disse må til 1 times obligatorisk mekling: alle foreldre (ektefelle og samboere) med felles barn under 16 år og som søker separasjon og samlivsbrudd Nytt om mekling Ber regjeringen om ekstra korona-penger til Mekling.no 12/04/2020.

RELATERTE BØKER