Sic

Sic - Eivind Røssaak | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Røssaak
DIMENSJON
12,3 MB
FILNAVN
Sic.pdf
ISBN
5806364805971

BESKRIVELSE

Det gamle latinske uttrykket sic hadde mange betydninger, blant dem "ja" (derav det italienske, spanske og franske si). Som oftest oversettes sic med "slik", som i sic transit gloria mundi (slik foregår verdens herlighet). Den franske ordboka Robert daterer den moderne bruken av uttrykket sic til 1771, og forklarer bruken slik: sic settes i parentes i eller etter et sitat for å understreke at sitatet som det virkelig står uansett hvor fremmed det måtte være.

Ordet sic tyder 'slik' eller 'såleis'. Det er ei forkorting av det latinske uttrykket sic erat scriptum 'slik blei det skrive'.

UniCauca recibe patente de invención por material biodegradable. La Superintendencia de Industria y Comercio (SIC), a través de resolución 21028 del 18 de mayo de 2020, concedió a la... Sic transit gloria mundi er latin og betyr 'slik forgår verdens herlighet'.

RELATERTE BØKER