Trening for alle

Trening for alle - Anders Aukland, Jørgen Aukland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Aukland, Jørgen Aukland
DIMENSJON
4,39 MB
FILNAVN
Trening for alle.pdf
ISBN
7313991741499

BESKRIVELSE

Trening for alle, Langrenn Anders og Jørgen Aukland har gått på ski hele livet, og har en endeløs rekke meritter bak seg. De har flere seiere i langløp som Birken, Vasaloppet og Marcialonga, i tillegg til gylne medaljer fra OL og VM. I denne boken ønsker brødrene Aukland å formidle gleden ved å være i aktivitet, og de øser av egen og andres kunnskap om trening og det å bevege seg i naturen, med eller uten ski på beina. Fortrinnsvis med. Her får du tips til treningsprogram, hvordan du skal legge opp løpet mot Birken (ellerbare holde deg i god form) og råd om hvordan du kan både forebygge og styrke best mulig gjennom året. Boken passer for alle som liker å holde seg i form, som liker å gå på ski, og som liker å trene på ski. Du kan lese råd og tips om teknikk, smøring, mat og muskler - og ikke minst den spennende historien om femmila i Holmenkollen, hvor utøverne i sin tid fikk servert koteletter underveis.

Samtidig kan du trene med motstand hele tiden for vannet gir deg motstand i hver bevegelse. Tusen takk for alle de hyggelige meldingene vi har fått i den spesielle tiden. Som dere vet har myndighetene vedtatt begrensninger for trening innendørs på treningssenter under denne fasen av korona-pandemien. I FORM er Skandinavias største hjemmeside for kvinner om trening, sunnhet, løping og oppskrifter.

Dermed blir formen også dårligere. Regelmessig trening er derfor veldig viktig for alle med kols, og spesielt viktig for de med uttalt pustebesvær, slimproblematikk og for de som har vanskelig for å utføre hverdagsaktiviteter. Expressgym - trening for alle.

RELATERTE BØKER