Veiledet lesing og skriving i begynneropplæringen

Veiledet lesing og skriving i begynneropplæringen - Grethe Klæboe, Dagrun Kibsgaard Sjøhelle | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grethe Klæboe, Dagrun Kibsgaard Sjøhelle
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Veiledet lesing og skriving i begynneropplæringen.pdf
ISBN
3779647162312

BESKRIVELSE

Veiledet lesing er en mye brukt metode for leseopplæring i norsk skole. Veiledet skriving er mindre kjent, men metoden gir gode resultater, i likhet med veiledet lesing. En grunn kan være at veiledning i små grupper gir rom for individuell tilpasning, slik at hvert barn får akkurat den støtten de trenger for å komme videre i sin lese- og skriveutvikling.Forfatterne av denne boka argumenterer for at veiledet lesing og veiledet skriving bør være parallelle aktiviteter fra første skoledag. Boka presenterer arbeidsmåtene i veiledet lesing og veiledet skriving i sammenheng med det teoretiske grunnlaget for metodene. Egne kapitler viser hvordan man rent praktisk kan gjennomføre arbeidsmåtene i begynneropplæringen. Boka inneholder mange eksempler fra norsk skole og et helt kapittel med forslag til morsomme undervisningsopplegg. Boka er aktuell for lærere, studenter og andre som er opptatt av lese- og skriveopplæring.

Målet er å gi disse elevene raskere hjelp, slik at problemene ikke utvikler og forsterker seg i løpet av skolegangen. Kjøp veiledet lesing og skriving i begynneropplæringen fra cappelendamm veiledet lesing er en mye brukt metode for leseopplæring i norsk skole. veiledet skriving er mindre kjent, men metoden gir gode resultater, i likhet med veiledet lesing.

ISBN 9788202404048, 2013, Grethe Klæboe, Dagrun Kibsgaard Sjøhelle Språkløyper - skriving i begynneropplæringen: Veiledet skriving 1. Veiledet skriving 2.

RELATERTE BØKER