Den forsvunne mann

Den forsvunne mann - Jeffery Deaver | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeffery Deaver
DIMENSJON
11,65 MB
FILNAVN
Den forsvunne mann.pdf
ISBN
1944650362649

BESKRIVELSE

Det lukkede roms problem. Fins det noen tryllekunst som i større grad får publikum til å gispe av fryd og forundring? Amelia Sachs og Lincoln Rhyme står i Den forsvunne mann nettopp overfor et slikt mysterium. På en velrennomert musikkskole i New York barrikaderer en morder seg i et klasserom. Politiet omringer bygningen i løpet av minutter. Fra klasserommet høres et skrik, etterfulgt av et skudd. Da politiet slår inn døren finner de rommet tomt. Det er en gnistrende god illusjonskunstner Sachs og Rhyme har fått å bryne seg på i denne saken. Mordene han utfører blir stadig mer djevelsk brutale, og han utfordrer etterforskerne med sine dødelige triks. Dette blodige hevntoktet må ende, og Sachs og Rhyme er nødt til å se gjennom alle spillfekteriene og nagle forbryteren til jorden. Men gang på gang slipper han vekk mellom fingrene på dem. Inntil de lærer: Det gjelder å holde publikums oppmerksomhet festet til den ene hånden og la den andre utføre trikset.

Politiet omringer bygningen i løpet av minutter. Fra klasserommet høres et skrik, etterfulgt av et skudd.

Det lukkede roms problem. Fins det noen tryllekunst som i større grad får publikum til å gispe av fryd og forundring?Amelia Sachs og Lincoln Rhyme står i Den forsvunne mann nettopp overfor et slikt mysterium. Kjøp Den forsvunne mann fra Norske serier Det lukkede roms problem.

RELATERTE BØKER