Måål!

Måål! En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,11 MB
FILNAVN
Måål!.pdf
ISBN
7260503499244

BESKRIVELSE

Les alt om hva som foregår på banen under kampen og før og etterpå bak kulissene inne på stadion.Hvor setter du straffesparket for å være sikker på å skåre? Er det sant at corner er mål? Og hvorfor er det plutselig så få lag som bruker «offsidefella»? Hvilket lag var først ute med å spille pasninger i stedet for bare å drible? Her kan du lese alt om moderne fotball - om taktikkene, om livet som proff, om overgangsmarkedet, om hvordan klubbene jobber, om de ulike rollene på banen, om de største turneringene i verden, om lagspill og om hvilke individuelle ferdigheter som er viktigst. Boka er oversatt og tilrettelagt av tv-ekspert Bengt Eriksen, som selv har bakgrunn som toppspiller og trener på elitenivå, og er en drøm for alle gutter og jenter som ønsker å lære seg mer om verdens største idrett.

For at et mål skal være motiverende og effektivt, kan vi benytte SMART modellen. Spillet går ut på å få inn flere mål enn motstanderen. Ingen skudd på mål, ingen mål.

Skip to the beginning of the images gallery . Innbinding: Innbundet ; Antall sider: 144 ; Språk: Bokmål ; Forlag/Utgiver: Zebra forlag ; Nivå: 9-12 ; EAN: 9788231613558 ... Et mål eller målsetting (på riksmål også målsetning) er en klart formulert tanke, ide eller intensjon om en ønsket framtidig tilstand eller sluttpunkt som et individ eller organisasjon planlegger å oppnå.

RELATERTE BØKER