Mosestille

Mosestille - Kjersti Ericsson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Ericsson
DIMENSJON
6,62 MB
FILNAVN
Mosestille.pdf
ISBN
4248872977018

BESKRIVELSE

Naturen spiller en stor rolle i Kjersti Ericssons poetiske univers. Ofte med utgangspunkt i et lite utsnitt av det norske, nære landskapet åpnes tankerom som kan spenne til andre verdensdeler, eller andre epoker i historien. Samtidig er det med et sosialt engasjement Kjersti Ericsson bruker blikket sitt, og hun vier her plass til blant andre vanskeligstilte barn og flyktninger.En egen suite i denne samlingen gir stemme til kvinnene som deltok i det store Telangana-opprøret under ledelse av kommunistpartiet mot føydalherrer og imperialisme i delstaten Hyberabad i India 1948-51. De var fattige bondekvinner, intellektuelle bykvinner og døtre fra tradisjonelle familier, både hinduer og muslimer.

1Marie Takvam: Trø meg ikkje på tærne, fra samlingen Falle og reise seg att, Gyldendal Nr. 2Kjersti Ericksson: Sosialkontor, fra samlingen Mosestille kjerringrokk, Oktober Nr.

Mors nest beste barn. Kjersti Ericsson og Monica Johanssom.

RELATERTE BØKER