Mot strømmen

Mot strømmen - Joris-Karl Huysmans | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joris-Karl Huysmans
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
Mot strømmen.pdf
ISBN
2382538348875

BESKRIVELSE

Hovedpersonen des Esseintes er siste ledd i en gammel adelsfamilie, oppdratt på en katolsk internatskole og har i årene før boken begynner, levd som en ekstremt selvbevisst og eksentrisk dandy. Han føler seg overlegen på alle punkter, men alle muligheter er nå utprøvd og uttømt og han vil realisere en idealtilværelse isolert fra alt og alle, bare omringet av bøker, billedkunst og gjenstander som ennå ikke fyller ham med lede og forakt. Men tvilen, angsten og nervøsiteten kommer sakte men sikkert snikende: det er umulig å leve som munk uten et åndelig fundament, en tro. Mot strømmen markerer et klart brudd med naturalismen, og fremstår i dag som det ultimate eksempelet på «dekadent» litteratur. Boken har fått fornyet oppmerksomhet i forbindelse med Michel Houellebecqs Underkastelse.

Begge bedriftene har merket litt nedgang, men ellers er det «business as usual». - Vi selger en campingvogn eller en bobil hver dag, sier daglig leder i Lian`s, Hege Lian.

Reza Akhlaghirad og Soudabeh Beizaee. «Mannen mot strømmen» fikk «Un Certain Regard»-prisen under fjorårets Cannes-festival, men i hjemlandet er de ikke like glade i den samfunnskritiske filmskaperen. Frontline mot strømmen Coronaviruset har sendt børsens shippingaksjer kraftig ned. Mandag gikk imidlertid Frontline mot strømmen og steg med hele 14,6 prosent.

RELATERTE BØKER