Om satsteknikken i Arnold Schönbergs musikk

Om satsteknikken i Arnold Schönbergs musikk - Nils E. Bjerkestrand | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils E. Bjerkestrand
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Om satsteknikken i Arnold Schönbergs musikk.pdf
ISBN
7449207444293

BESKRIVELSE

Boken er en av seks som tar for seg ulike stiluttrykk blant noen av det 20. århundrets klassikere. Den belyser den utvikling Arnold Schönberg gikk igjennom fra et senromantisk til et ekspresjonistisk, atonalt språk, og til en seriell organisering av tonematerialet. Boken går også kort gjennom ulike teknikker innenfor tolvtoneteknikken.Gjennom beskrivelser, analyser og oppgaver gir boken innsikt i en av vårt århundres mest markante musikkpersonligheter.Boken er først og fremst tiltenkt studenter på høgskolenivå, men kan også brukes innenfor fordypningsemner i videregående skoler og folkehøgskoler med musikk.

8,753 likes · 76 talking about this. Austrian-American composer, painter, music theorist and an influential teacher of composition.

Schönberg er en av mest innflytelsesrike personene i det 20 ... Här samlar vi alla artiklar om Arnold Schönberg. Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Musikveckan med SvD och Scenhöst 2018.

RELATERTE BØKER