Sthlm delete

Sthlm delete - Jens Lapidus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Lapidus
DIMENSJON
9,71 MB
FILNAVN
Sthlm delete.pdf
ISBN
3594790300095

BESKRIVELSE

Eksplosiv actionkrim fra Jens Lapidus!Bli med på en mørk ferd i Stockholms underverden og møt Jens Lapidus' umake etterforskningspar Emelie og Teddy.Hun: Nyutdannet advokat med jobb i prestisjefylt advokatbyrå. Han: Fengselsfuglen som prøver å leve på riktig side av loven.En mann blir funnet brutalt drept, og den mistenkte gjerningsmannen blir funnet hardt skadd i nærheten av åstedet. Saken viser seg å ha koblinger til en kidnappingssak som Teddy har sonet en lengre straff for. Når gjerningsmannen ber om å få Emelie som forsvarer, tilspisser seg situasjonen ytterligere for de to. Ingenting er som det først virker, og før de vet ordet av det har de rotet seg inn i en sak som har koblinger til jugoslavisk mafia så vel som Stockholms finanselite. Det er umulig å la være å bla videre, denne boken legger du ikke fra deg!

Hun: Nyutdannet advokat med jobb i prestisjefylt advokatbyrå. STHLM DELETE handlar om människor som försöker utplåna sin bakgrund, som gör vad som helst för att ömsa skinn när de satt allt på spel. Den berättar om en värld som raderar chanserna för vissa och ger andra enorma fördelar.

Cash (2006); Aldrig fucka upp (2008); Gängkrig 145 (2009, med Peter Bergting); Livet deluxe (2011) ... STHLM Delete Stockholm Delete. Emelie Jansson: a newly minted lawyer at a polished law firm.

RELATERTE BØKER