Arkivhåndboken for offentlig forvaltning

Arkivhåndboken for offentlig forvaltning - Ivar Fonnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Fonnes
DIMENSJON
3,85 MB
FILNAVN
Arkivhåndboken for offentlig forvaltning.pdf
ISBN
7795426532888

BESKRIVELSE

Arkivhåndboken for offentlig forvaltning gir veiledning i arkivarbeid med basis i arkivloven, arkivforskriften, Riksarkivarens forskrifter samt annet relevant lov- og regelverk. Boken er et hjelpemiddel i det daglige arkivarbeidet og den vil gi arkivansvarlige og andre som har arkivoppgaver bedre forståelse av arkivfaglige temaer. Denne nye utgaven av boken er oppdatert og omarbeidet i tråd med den utviklingen som har skjedd siden forrige utgave i 2000. Arkivlovens dokumentbegrep er endret, offentlighetsloven er erstattet av en helt ny lov, og det har skjedd en rekke endringer i annen relevant lovgivning. Utviklingen har vært mest omfattende innen elektronisk arkiv og saksbehandling, som bl.a. har ført til nye bestemmelser i regelverket og en ny versjon av Noark-standarden.

Målet med stortingsmeldingen er å øke innovasjonstakten og innovasjonsevnen i offentlig sektor. Ellers er loven selvfølgelig også omtalt i Arkivhåndboken for offentlig forvaltning av Ivar Fonnes. Pass først og fremst på at du leser veilederen til loven, forarbeidene til loven og veilederen for innholdsleverandørene til OEP, som alle er lenket til fra avsnittet om nettressurser. 2 Hovedfunn offentlig forvaltning 2.1 Kompetansebehov og rekruttering 2.1.1 Offentlig forvaltning ansetter humanistene Mange av virksomhetene i offentlig forvaltning har ansatte fra HF.

Boken er et hjelpemiddel i det daglige arkivarbeidet og den vil gi arkivansvarlige og andre som har arkivoppgaver bedre forståelse av arkivfaglige temaer. Arkivhåndboken for offentlig forvaltning . ISBN 9788244612951, 2009, Ivar Fonnes, Riksarkivaren Arkivhåndboken for offentlig forvaltning gir veiledning i arkivarbeid med basis i arkivloven, arkivforskriften, Riksarkivarens forskrifter samt annet Arkivhåndboken for offentlig forvaltning Søkeresultater for Arkivhåndboken for offentlig forvaltning - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

RELATERTE BØKER