Den som later som lyver

Den som later som lyver - Dominique Goblet | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dominique Goblet
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Den som later som lyver.pdf
ISBN
8933476650669

BESKRIVELSE

"Den som later som lyver" er den belgiske tegneserieskaperen Dominique Goblets foreløpige hovedverk, og hennes første bok på norsk. Goblet er født i 1967. Denne boken er selvbiografisk, og handler om forholdet til hennes alkoholiserte far, og et vanskelig kjærlighetsforhold. Goblet har klart å gi fremstillingen et uttrykk som på en forbløffende måte er både tilgjengelig, gyldig og kunstnerisk fullendt. "... it is a noble, involved, and beautifully realized attempt at illuminating the vagaries and ultimately inexplicable realities of the relationships that shape and define our live." - Matthias Wivel, The Comics Journal Oversatt fra fransk av Thomas Lundbo

Denne boken er selvbiografisk, og handler om forholdet til hennes alkoholiserte far, og et vanskelig kjærlighetsforhold. Den som lyver Løgn har alltid vært en del av politikken, men nå går den viralt. Som med mange andre virus er dødeligheten spesielt høy der immunforsvaret er svekket, som i Afrika. "Den som later som lyver" er den belgiske tegneserieskaperen Dominique Goblets foreløpige hovedverk, og hennes første bok på norsk.

Goblet har klart å gi fremstillingen et uttrykk som på en forbløffende måte er både tilgjengelig, gyldig og ... Kjøp Den som later som lyver fra Bokklubber 'Den som later som lyver' er den belgiske tegneserieskaperen Dominique Goblets foreløpige hovedverk, og hennes første bok på norsk. Goblet er født i 1967.

RELATERTE BØKER