Handbok i moral

Handbok i moral - Epiktet | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Epiktet
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Handbok i moral.pdf
ISBN
7441559617626

BESKRIVELSE

Forfattaren blir rekna som ein av grunnleggjarane av den stoiske tanketradisjon. Ein av grunntankane hans i denne boka, er at vi ikkje skal uroe oss for ting vi ikkje har noko med. Vi bør søke mot visdom og sjølvkontroll, mot og rettferd, på den måten kan vi realisere "det gode liv".

Han kom til Roma som slave, hvor han ble frigitt og levde store deler av sitt liv, inntil han ble tvunget til eksil i Nikopolis, Hellas.Her virket han som lærer, og bodde i byen frem til sin død. Vår pris 318,-(portofritt). Forfattaren blir rekna som ein av grunnleggjarane av den stoiske tanketradisjon.

Arveordene er de eldste ordene i språket vårt, som slektskapsordene bror, datter, far, mor ... Handbok i moral . 349,-På lager.

RELATERTE BØKER