Hvit som snø

Hvit som snø - Jon Michelet | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Michelet
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
Hvit som snø.pdf
ISBN
9157935618926

BESKRIVELSE

En Thygesen-krimMed nyskrevet forord av Terje ThorsenVilhelm Thygesen våkner opp med en ubarmhjertig bakrus i en leilighet et sted i Oslo. Han har nettopp sluppet ut fra soning på Ullersmo og jobber som tekstforfatter i et reklamebyrå. På badet i leiligheten finner han et lik, en narkohai, slått i hjel med hælen på en stilettsko. Nå gjelder det for Thygesen å gå klar av mordmistanke, og det kan bare gjøres ved å finne den riktige mannen bak handlingen. Hvit som snø er en illusjonsløs spenningsroman med handling fra et kriminelt narkomiljø, men den er også en praktfull og troverdig skildring av Oslo by.«den viktigste krimromanen som er skrevet her til røys ... den mest levende og komplekse figuren i norsk kriminallitteratur ever»TERJE THORSEN, DAGBLADET"en heidundrende Oslo-roman ... Et svart drama, fylt både av humor og dødelig alvor"FREDRIK WANDRUP, DAGBLADET MAGASINET «en drivende, spennende kriminalroman ... Michelet har skutt midt i blinken»LEIF THORESEN, ARBEIDERBLADET«meget velopplagt spenningsroman»JOHN CHR. JØRGENSEN, POLITIKEN

2. Kjøp Hvit som snø fra Bokklubber En Thygesen-krim Med nyskrevet forord av Terje Thorsen Vilhelm Thygesen våkner opp med en ubarmhjertig bakrus i en leilighet et sted i Oslo. Han har nettopp sluppet ut fra soning på Ullersmo og jobber som tekstforfatter i et reklamebyrå. "Hvit som snø" er en illusjonsløs spenningsroman med handling fra et kriminelt narkomiljø, men den er også en skildring av Oslo by.

SÆTHER. Da kokainen var hvit som snø og uskyld. tirsdag 1.

RELATERTE BØKER