Rettspresidentens hustru

Rettspresidentens hustru - Leopoldo Alas | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leopoldo Alas
DIMENSJON
7,54 MB
FILNAVN
Rettspresidentens hustru.pdf
ISBN
8427489427719

BESKRIVELSE

Alas (1852-1901) skrev denne romanen i 1884,og den blir regnet for å være den beste spanske naturalistiske roman fra 1800-tallet. Boken er en inntrengende bovaristisk samfunnssatire, og skildrer en ung kvinne som føler seg innestengt i et trist ekteskap og hennes forsøk på erotisk frigjøring. Alas benyttet pseudonymet "Clarin" når han skrev kritikker, og han var en innbitt forsvarer av naturalismen mot "l'art pour l'art".

Bøker; Gå til Bøker; Skjønnlitteratur "Man kan aldri få for mange lister. Listene er det som holder sinnet i sjakk, hvis ikke ville vi alle forsvunnet inn i litteraturens galskapsoase.

Denne boken er skrevet av forfatter Jussi Adler-Olsen. Og denne forfatteren skuffer aldri! Leopoldo Alas Clarín (ESPAÑA): fragmento de La Regenta (1885), fragmento de la traducción noruega de Arne Worren: Rettspresidentens hustru (Oslo, Solum, 1995).

RELATERTE BØKER