Sommertid

Sommertid - Hilde Rød-Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Rød-Larsen
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Sommertid.pdf
ISBN
8533186803624

BESKRIVELSE

Årets aller første varme sommerdøgn. Ingrid og Peter våkner sammen, men dagen fører dem hver til sitt. Ingrid er på vei til jobb, men når aldri fram. Lyset er så sterkt, sola så varm og lengslene etter det som har vært og det som ikke ble, tar henne bort fra det vante og dypere inn i byen. Peter går langs stier han kjenner og alltid har gått, men likevel er noe annerledes.'Sommertid' er en fortelling om å vende seg bort og å ønske seg hjem igjen - og om øyeblikkene i tilværelsen som døyver følelsen av å være alene.«... en roman til ettertanke, en lavmælt roman om det aller viktigste i menneskenes liv - en roman om kjærligheten og dens vilkår.» Jan-Erik Østlie, FriFagbevegelse.no

Én lys time ekstra om kvelden ville blant annet spare energi til oppvarming og belysning. Norge har hatt sommertid hvert år siden 1980. Sommertid fra natt til 31.

Men i 1980 bestemte Norge seg for å følge resten av Europa, og siden har vi fulgt EU-standarden: Én time frem siste søndag i mars, og én time tilbake siste søndag i oktober. Sommertid er en ordning hvor man stiller klokken frem én time frem i forhold til normaltid. Dette er innført i flere land for å utnytte de lyse delene av døgnet.

RELATERTE BØKER