Barnehagestrikk 2

Barnehagestrikk 2 - Gunn Beate Reinton Rulnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Beate Reinton Rulnes
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Barnehagestrikk 2.pdf
ISBN
8535718637040

BESKRIVELSE

Kjenner du et barnehagebarn? De gladeste barna er dem som ramler rundt i leken med varme, hjemmestrikkede klær. Unger som har myke sitteunderlag med seg på tur, småtasser med monstersokker og reveluer. Gutter og jenter i strikkedresser som sitter som et skudd. Denne strikkeboka er oppfølgeren til den populære boka Barnehagestrikk, og her finner du strikk som passer til hverdagen til de småungene - fra vognpledd og kosedyr, til kjoler, kostymer, jakker og bukser. Alt det de små stiklingene trenger fra innerst til ytterst, sommer som vinter! Vi syntes for øvrig at pedagogene og assistentene i barnehagen også skulle få egne oppskrifter - kanskje er det en du setter ekstra pris på som trenger en genser eller et par sokker på jobb? Gled mange og strikk med barnehagen i tankene!

Gunn Beate Reinton Rulnes. Kjenner du et barnehagebarn? De gladeste barna er dem som ramler rundt i leken med varme, hjemmestrikkede klær.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Barnehagestrikk 2' av Gunn Beate Reinton Rulnes fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER